GRØNTSAGSTÆRTE

OPSKRIFT INSPIRERET FRA DENNE

foto-5

CA 4 PORTIONER

200 GRAM SKINKESTRIMLER
75 GRAM BACON
2 HELE ÆG
4 ÆGGEHVIDER
250 GRAM HYTTEOST
50 GRAM HVEDEMEL
10 GRAM PARMESAN
50 GRAM CHEDDAR OST
500 GRAM BROCCOLI
200 GRAM SPINAT
SALT & PEBER

JEG STARTEDE MED AT STEGE BACON OG SKINKE SAMMEN, MENS JEG DAMPEDE GRØNTSAGERNE. SÅ BLANDEDE JEG DE RESTERENDE TING – OG PUTTEDE TIL SIDST KØD OG GRØNTSAGER I. DRYSSEDE EN SMULE PARMESANOST PÅ TOPPEN. CA. 20-25 MINUTTER I OVNEN OG SÅ 10 MINUTTER UDE PÅ BORDET, HVOR DEN BLIVER HELT FAST.

INDHOLD PR. PORTION
KALORIER: 370 KCAL

PROTEIN: 35 GRAM
KULHYDRAT: 23 GRAM
FEDT: 16 GRAM

MAN KAN MED FORDEL FJERNE BACON OG TILSÆTTE MINDRE OST OG PÅ DEN MÅDE FÅ EN MERE FEDTFATTIG VERSION. JEG SPISTE MIT STYKKE MED NOGLE LÆKRE GRØNNE ASPARGES!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s