LAKSELASAGNE MED HVIDKÅLSPLADER

CA. 4 STORE PORTIONER

200 GRAM HVIDKÅLSBLADE
400 GRAM LAKS
500 GRAM SPINAT
1 KARTON MORNAYSAUCE 5 %
1 HELT LØG
50 GRAM REVET MOZZARELLA 13 %
SALT
PEBER
EVT. HVIDLØG

BLANCHER HVIDKÅLSBLADENE OG STEG LØG FØRST, PUT DEREFTER SPINATEN I OG LAD DET STÅ OG SIMRE TIL VANDET ER VÆK FRA SPINATEN. LAKSEN SKÆRES I SMÅ STYKKER. FORDELES LAGVIS I ET FAD – FØRST SPINATBLANDING, SÅ LAKS OG TIL SIDST MORNAYSAUCE. TOPPES AF MED LIDT REVET MOZZARELLA. DET SKAL HAVE CA. EN HALV TIME I OVNEN OG HAR BEDST AF AT STÅ OG TRÆKKE 10 MINUTTER BAGEFTER FOR AT SAMLE SIG.

INDHOLD PR. PORTION
KALORIER: 380 KCAL

PROTEIN: 35 GRAM
KULHYDRAT: 18 GRAM
FEDT: 20 GRAM

KAN SERVERES SAMMEN MED EN LET SALAT.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s